Cenzaa

Met heel veel zorg heb ik gekozen voor het 100% Nederlandse salonmerk Cenzaa, waarmee ik mijn behandelingen geef. Cenzaa-producten:

  • bevatten zo veel mogelijk natuurlijke ingrediënten
  • zijn vrij van minerale oliën en parabenen
  • niet op dieren getest 
  • milieuvriendelijk

Daarnaast zijn de producten kwalitatief hoogstaand, huidverbeterend en heeft alles een heerlijke geur waardoor de behandeling niet alleen effectief is maar ook ontspannend.

Cenzaa heeft als doel het hoogst haalbare in huidverbetering te bereiken met weldadige en geavanceerde behandelingen en producten.

De natuurlijke producten van Cenzaa voelen niet alleen aangenaam op de huid, maar dringen door tot in de diepe huidlagen, waardoor uw huid optimaal herstelt en maximale huidverbetering ontstaat.

Lichaam en geest in balans
De behandelingen van Cenzaa die ik in de salon aanbied zorgen voor een diepe en complete ontspanning. Lichaam en geest komen in balans gedurende de behandeling; een beleving van voelen, ruiken en proeven. Cenzaa haalt het beste uit twee werelden, namelijk de wetenschap en natuur. Zij gelooft in 100% natuurlijke ingrediënten voor een mooie en gezonde huid. 

Inside outside

De kracht van  Cenzaa schuilt in de filosofie dat echte schoonheid van binnen zit. De uitwendige huid is immers een weerspiegeling van de inwendige gezondheid. Daarom biedt Cenzaa een uitgebreid assortiment van producten die zorgen voor deze inside- en outside huidverbetering. Denk hierbij aan heilzame voedingssupplementen, theeën, analysesystemen en de cosmedische producten.

 

Cosmedische huidverbetering
Cenzaa heeft als eerste ter wereld het PCN2®-system toegevoegd aan haar producten. Een zeer geavanceerde innovatie waarbij vier technologieën verenigd zijn tot ongeëvenaarde cosmedische producten met ultieme wellness-beleving. Dit systeem bevat ongekend hoge concentraties werkstoffen. Deze werkstoffen worden in elk Cenzaa-product verwerkt.

Technologische verpakkingen
Aangezien Cenzaa streeft naar het hoogst haalbare resultaat zijn de producten verpakt in zuurstof dichte verpakkingen. Door het unieke ‘bag-in-bottle’ systeem worden de zeer hoge concentratie werkstoffen behouden en wordt kwaliteit gegarandeerd.

6 succesvolle stappen naar huidverbetering

Om u zo goed mogelijk te begeleiden naar een mooie en gezond uitziende huid heeft Cenzaa het 6 stappenplan ontwikkeld. Met dit 6 stappenplan weet u precies welk product u wanneer moet gebruiken en hoeveel tijd u aan uw huid moet besteden om deze jong en mooi te houden. 

Stap 1 Cenzaa everyday; reinigen van het gezicht

De Cenzaa-reinigingsproducten gebruikt u ’s ochtends en ’s avonds en hebben een voedende, huidverbeterende, antioxidatieve en beschermende werking. Na de reiniging is het tijd voor het belangrijkste ritueel: de lotion. Een lotion verwijdert de laatste vuilrestjes, herstelt de pH-waarde van de huid en sluit de poriën. Alle Cenzaa-lotions zorgen ervoor dat kostbare werkstoffen, cosmeceuticals, in de serums en crèmes dieper de huid in getransporteerd worden.

Stap 2 dieptereiniging van het gezicht

Naast de dagelijkse reiniging van de huid, is het van belang om één tot drie keer per week een dieptereiniging toe te passen. Zo worden dode huidcellen en onzuiverheden verwijderd, de poriën gezuiverd en oneffenheden geëgaliseerd en wordt de effectiviteit van de dagelijkse Cenzaa-producten geoptimaliseerd. Wilt u een alternatief voor het “mechanische” scrubben? Gebruik dan de Illuminating Masq met hydroxyzuren die een enzymmatige werking heeft.

Stap 3 Cenzaa Power Serums

Een complex of serum is een dunne, super geconcentreerde fluid en is “de levensverzekering voor een mooie huid”. Dankzij de speciale PCN2® formule van cosmeceuticals wordt het complex sneller en dieper naar alle huidlagen getransporteerd. Het is de meest krachtige dosis van werkstoffen die de huid maximaal verbeteren, slechts enkele druppels zijn voldoende. Complexen van Cenzaa zijn er om de huid op te peppen, lichter te maken of om te beschermen.

Stap 4 de 24H gezichtscreme

Een crème gebruikt u om de huid te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf, te hydrateren, te voeden of te verbeteren. De professionele Cenzaa-crèmes zijn zeer hoog geformuleerd met revolutionaire PCN2®-werkstoffen en zijn gericht op structurele huidverbetering. Alle Cenzaa-24H crèmes bieden door de hoge dosering antioxidanten, het hele jaar door bescherming tegen UV-stralen, vrije radicalen en schadelijke invloeden van buitenaf.

Stap 5 het gezichtsmasker

Cenzaa-maskers zijn vitaminecocktails voor de huid. Elk Cenzaa-masker zorgt voor de extra oppepper die uw huid nodig heeft. Het is uw EHBO-product bij veranderende weersomstandigheden, stress en weinig slaap. De huid wordt tijdelijk afgesloten waardoor het ervoor zorgt dat vocht en warmte worden vastgehouden waardoor afvalstoffen beter worden verwijdert. Net als bij sporten is regelmatig gebruiken van een masker de absolute garantie voor huidverbetering.

Stap 6 beschermen van de huid

Er wordt wel gezegd dat 90% van de verouderingsproblemen van de huid veroorzaakt wordt door de zon. Maak er een gewoonte van om uw huid altijd tegen de zon te beschermen met een extra filter, zoals de Facial Protection. De Cenzaa-crèmes en BB creams zijn allemaal voorzien van een natuurlijk filter. Ook in de winter (ook als het bewolkt is!) is het belangrijk uw huid te beschermen tegen straling. De Cenzaa Facial Protection is verkrijgbaar met een SPF 15, 25 of 50.