Dermapen4 Microneedling

 

Wil jij op een veilige, 100% natuurlijke manier een mooie, stralende én gezonde huid? Maak dan kennis met Dermapen4!  De Dermapen 4 is momenteel wereldwijd het meest geavanceerde microneedlingapparaat op de markt. De Dermapen 4-behandelingen zijn sneller en veiliger dan elk ander microneedlingapparaat en zorgen voor de meest optimale behandelresultaten.

 

Wat is Dermapen4 Microneedling?

Een 100% natuurlijke huidverjongende behandeling. De Dermapen 4 is een behandeling waarvan wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat het een zeer effectieve behandeling is om de huid te vernieuwen en verstevigen. De Dermapen maakt kleine kanaaltjes in de opperhuid. Hierdoor worden de cellen in de huid getriggerd om meer collageen en elastine aan te maken. Ook worden werkstoffen die aangebracht worden zo in diepere huidlagen getransporteerd. Door de behandeling wordt de celdeling van de opperhuid tijdelijk verhoogd en hierdoor schilferen oude cellen versneld af. Overmatig pigment dat in de opperhuid aanwezig is, schilfert mee af en vervaagt. Doordat ook het bindweefsel gestimuleerd wordt, zul je na een kuur merken dat je huid steviger en gladder wordt. Hierdoor zie je rimpels en bijvoorbeeld acne-littekens minder goed.

Is het een prettige behandeling?

Het gevoel wat je ervaart kan wat gevoelig/scherp zijn. De behandeling duurt echter niet zo lang dus het is prima te verdragen. Ik sluit de Dermapen-behandeling af met een verkoelend en kalmerend masker. Daarnaast werk ik zeer hygiënisch volgens het Dermapen-protocol. Er worden tijdens iedere behandeling nieuwe naalden gebruikt die ik uit een steriele verpakking haal. Ook om de Dermapen zelf zit een sleeve die ik na iedere behandeling vervang.  

Hoe verder na de behandeling?
Vaak is je huid wat rood en gevoelig en kan strak aanvoelen. Wat heel belangrijk is, dat je de adviezen opvolgt die je meekrijgt en dat je een goede UV-bescherming (spf 50). Je krijgt speciale producten mee voor de eerste 48 uur. Hierna kijken we samen welke producten voor jou het meest geschikt zijn om het beste resultaat te behalen. Het beste resultaat wordt behaald als je een kuur van 3 tot 8 behandelingen volgt. 

 

Effecten

Na de eerste behandeling ziet je huid er vaak al beter en voller uit. Het vormen van collageen kan 8 tot 12 weken duren. Gemiddeld zijn er 3 a 4 behandelingen nodig in kuurverband. Na een tijdje zul je merken dat je huid steviger en gladder wordt. De celdeling heeft namelijk een boost gekregen. Ook zullen rimpels en littekens geleidelijk verminderen. Duidelijkere resultaten worden zichtbaar na 3 tot 6 behandelingen. De toestand van je huid zal blijven verbeteren gedurende de volgende 6 maanden. Verder geldt: hoe meer behandelingen, hoe groter het resultaat. En heb je eenmaal een kuur gedaan, dan zijn daarna 1-2 onderhoudsbehandelingen per jaar vaak al voldoende.

 

 • De huid zal zich herstellen en vernieuwen
 • Nieuw collageen wordt aangemaakt en de huid wordt strakker, gladder en steviger
 • Vermindering rimpels
 • Poriën zijn minder zichtbaar
 • De huid wordt gezonder en daardoor weerbaarder
 • Vermindering diffuse roodheid
 • Pigmentvlekken nemen af
 • Stimuleert de doorbloeding
 • Verdunnen van de hoornlaag
 • Littekens worden gladder, minder zichtbaar en egaler

 

 

 

 

Wil je graag meer informatie?

Als eerste plannen we een intakegesprek in. Samen bespreken we wat de wensen en verwachtingen zijn, hierna stellen we een behandelplan op. Meestal adviseer ik een kuur omdat dit de beste resultaten geeft. Denk hierbij aan 3 tot 6 keer een behandeling met een interval van 2 tot 8 weken. Daarnaast adviseer ik welke producten je daarnaast thuis het beste kunt gebruiken. Als je naast de behandelingen in de salon ook thuis goede ondersteunende producten gebruikt wordt het uiteindelijke resultaat mooier.

Wil je niet meteen een kuur? Geen probleem, één behandeling geeft al een enorme boost aan je huid. Overigens hoef je een kuur niet in 1 keer te betalen. Je rekent af per keer en na de laatste keer verreken ik de korting. Het is wel de bedoeling dat je de behandelingen achtereenvolgens doet volgens de behandelinterval die we hebben afgesproken. 

 

Wat bespreken we nog meer tijdens de intake?

 • Doornemen Informed Consent – indicaties en contra indicaties
 • Bespreken van richtlijnen die gehanteerd dienen te worden voor, tijdens en na de behandelingen
 • Thuisverzorgingsprogramma ter voorbereiding en er ondersteuning van de behandelingen op jouw huid

Dingen waar je rekening mee moet houden of wanneer deze behandeling niet geschikt is voor jou Voorzorgsmaatregelen


Ondersteun je Dermapen-behandeling met producten van Dermapen voor thuisgebruik Dermapen Dermaceuticals

Product Prijs
Dermapen 4 gezicht behandeling €135
Kuur 3x €390
Kuur 4x €510
Kuur 5x €630
Kuur 6x €750
Hals en/of decolleté erbij per gebied €25
Dermapen + peeling €150
Dermapen VIP + peeling + LED-therapie €170

 

 

 

 

Wil je nog iets vragen of meer informatie? Stuur een berichtje en ik neem contact met je op.