Home » Dermapen 4 Microneedling

Dermapen4 Microneedling

Wat is Dermapen4 Microneedling?

 

De Dermapen4 Microneedling methode is de meest bekende en ook een de meest gevraagde behandeling voor huidverjonging en een breed scala van huidaandoeningen.

In tegenstelling tot bijvoorbeeld injectiebehandelingen is de Dermapen4 microneedling behandeling een volledig natuurlijk proces dat het lichaamseigen herstel- en vernieuwingsproces stimuleert om collageen aan te maken.

De diepte van de 16 microfijne 33 Gauge naaldjes kan per 0.2 mm digitaal ingesteld worden en ook de snelheid om fractionele punctiekanaaltjes op het huidoppervlak te creëren kan digitaal aangepast worden. Deze microkanaaltjes brengen de gebruikte Meso-Glide (een serum/ cocktail dat is gekozen om je specifieke huidprobleem te corrigeren) diep in de huid, waardoor de effectiviteit wordt vergroot en helende voedingsstoffen worden afgegeven.

De superieure absorptie van de Meso-Glides gecombineerd met een natuurlijke boost van collageen en elastine resulteert in een vollere, jonger uitziende huid.

Microneedling met de Dermapen4 helpt bij het vervagen van ongewenste lijntjes en rimpels en andere eventuele storende oneffenheden, maar je kunt uiteraard ook locaties op het lichaam behandelen. Handen, hals en decolleté zijn zeer populaire zones om te behandelen, maar je kunt uiteindelijk overal behandelen waar de behoefte is aan een boost van collageen om een ​​dunner wordende, verslapte, door de zon beschadigde of problematische huid te herstellen.

Er worden momenteel veel Microneedling pennen en – behandelingen aangeboden waarbij je vaak door de bomen het bos niet meer ziet, wat erg begrijpelijk is. Als je echter een degelijke en veilige keuze wilt maken, blijf dan lezen om de alle verschillen te begrijpen, aangezien niet alle microneedling producten gelijk zijn. Sommige microneedling pennen kunnen zelfs meer kwaad aanrichten dan goed doen.

Mits correct en in een steriele omgeving uitgevoerd, kan de microneedling met de Dermapen4 snelle en indrukwekkende resultaten opleveren.

 “Vorig jaar zijn er wereldwijd meer dan 3 miljoen Dermapen4 behandelingen uitgevoerd in combinatie met Dp Dermaceuticals en de bijbehorende protocollen.

 

Hoe werkt Dermapen4 Microneedling?

 

De microkanaaltjes die door de Dermapen4 behandeling worden gegenereerd stimuleren de aanmaak van collageen terwijl je huid geneest. Acne, trauma, pigmentatie en tal van andere aandoeningen kunnen problemen op je huid veroorzaken. Veroudering zorgt ervoor dat je huid dunner, slapper en rimpelig wordt.

Dermapen microneedling activeert eenvoudig de natuurlijke zelfverjongende functie van de huid. Er vormt zich nieuw weefsel waardoor een jeugdigere uitstraling ontstaat en er tegelijk antistoffen worden bestreden.

Deze kleine microkanaaltjes zorgen er ook voor dat actieve ingrediënten in de gebruikte cocktails dieper kunnen doordringen met als gevolg een intense verjonging.

 

Hoe lang duurt het voordat ik resultaat zie van een Dermapen4 Microneedling behandeling?

 

Doorgaans kun je al na één sessie verbeteringen in de textuur van je huid verwachten. Na slechts 8-12 weken zul je de blijvende en meer significante resultaten opmerken. Jouw huid blijft gedurende maximaal 12 maanden verbeteren, vooral als je de aanbevolen huidverzorging na de behandeling volgt.

 

Bijwerkingen van de behandeling

 

In vergelijking met andere verjongingsbehandelingen worden de bijwerkingen van Dermapen microneedling beschouwd als die van een “lunchbehandeling”. Te verwaarlozen dus.

Een succesvolle behandeling met de Dermapen4 veroorzaakt erytheem, dat lijkt op het gevoel van een milde zonnebrand na een dag in de zon te zijn geweest.

Petechiën zijn kleine rode, bruine of paarse vlekken die kunnen verschijnen op meer delicate of dunne gebieden, vooral rond de ogen. Dit kan 2-3 dagen duren voordat dit weer wegtrekt. Verwacht wat bloedverlies, maar dit is in de meeste gevallen zeer minimaal en zou binnen enkele minuten na de behandeling moeten stoppen.

Sommige patiënten kunnen lichte jeuk of zwelling in de behandelde gebieden ervaren.

Deze mogelijke bijwerkingen kunnen gemakkelijk worden verzacht met huidverzorgingsproducten van DP Dermaceuticals en eventuele roodheid kan worden gecamoufleerd met de DP Dermaceuticals Cover Recover producten.

 

DermapenWorld werkte samen met toonaangevende onderzoeks- en ontwikkelingslaboratoria en klinische experts om DP Dermaceuticals te ontwikkelen.

Deze actieve meso-glide combinaties zijn speciaal ontwikkeld voor Dermapen microneedling. Duizenden behandelaars over de hele wereld hebben ze goedgekeurd voor veilige infusie in de huid tijdens de Dermapen behandelingen.

Jouw behandelaar kan je adviseren over een geschikt programma voor thuisgebruik van de voor jou geschikte DP Dermaceuticals die je gedurende ten minste 2-3 weken voor en na je behandeling gebruikt.

Voor de beste resultaten van een Dermapen behandeling raden we je aan om thuis door te gaan met het gebruik deze producten van medische kwaliteit voorzien van krachtige en actieve werkstoffen voor het tegengaan van veroudering en het aanpakken van huidproblemen. Ontdek de ultieme huidverzorgingsproducten die specifiek voor jouw huidtype geschikt zijn.