Even voorstellen

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website! Ik ben Mirjam Busko gediplomeerd schoonheidsspecialiste en pedicure en woon samen met mijn gezin en labrador Tommy en kater Pip in Oisterwijk. 

Na een tijdlang op kantoor gewerkt te hebben was het tijd voor mij om het roer om te gooien. Ik wilde graag eens wat anders doen, eigen baas zijn en een op een met mensen werken. Zo ben ik uiteindelijk uitgekomen bij het vak van schoonheidsspecialiste en pedicure.

Ik vind het ontzettend leuk om mij verder te ontwikkelen en heb al veel cursussen en opleidingen gedaan. Zo heb ik diverse massagecursussen gevolgd waaronder voetreflexmassage, Chinese voetenmassage en de energetische voetenmassage, maar ook een visagie-cursus en alle trainingen die je kunt volgen bij mijn merk Cenzaa waaronder bindweefsel- en lymfedrainage-massage.

En ook bij Dermapen heb ik vele trainingen gevolgd zodat ik nu alle in's en outs ken van microneedling. Ik mag mijzelf dan ook Master noemen :-) En ik heb de scholing Dermatologie voor Schoonheidsspecialisten gevolgd en heb nu veel kennis over diverse huidaandoeningen en kan verdachte plekjes op de huid herkennen. 

Voor mijn nieuwste merk Absolution volg ik nu diverse trainingen. Absolution werkt voornamelijk manueel en gebruikt veel tools zoals Gua Sha en Cryo Spoons. Zij werken op een holistische manier met biologische producten die Ecocert goedgekeurd zijn. 

Ik vind het fijn om  klanten te helpen hun huidwensen te bereiken en ze met een goed gevoel de deur uit te laten gaan. Want naar de schoonheidsspecialiste gaan is toch een stukje self-care waar wij tegenwoordig te weinig tijd voor vrijmaken terwijl het zoveel op kan leveren.

Laat je eens verrassen, gun jezelf de ontspanning en tijd en maak een afspraak.   

Tot ziens in mijn salon!

 

Mirjam