• Actie Diamond Touch Microdermabrasie. Nu van €90 voor €75.

Even voorstellen

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website! Ik ben Mirjam Busko gediplomeerd schoonheidsspecialiste en pedicure en woon samen met mijn gezin en labrador Tommy in Oisterwijk. 

Na een tijdlang op kantoor gewerkt te hebben was het tijd voor mij om het roer om te gooien. Ik wilde graag eens wat anders doen, eigen baas zijn en een op een met mensen werken. Zo ben ik uiteindelijk uitgekomen bij het vak van pedicure en schoonheidsspecialiste.

Ik vind het ontzettend leuk om mij verder te ontwikkelen en heb al veel cursussen en opleidingen gedaan. Zo heb ik diverse massagecursussen gevolgd waaronder voetreflexmassage, Chinese voetenmassage en de energetische voetenmassage, maar ook een visagie-cursus en alle trainingen die je kunt volgen bij mijn merk Cenzaa waaronder bindweefsel- en lymfedrainage-massage. En ook bij Dermapen heb ik vele trainingen gevolgd zodat ik nu alle in's en outs ken van microneedling. En ik heb de scholing Dermatologie voor Schoonheidsspecialisten gevolgd en heb nu veel kennis over diverse huidaandoeningen en heb geleerd om verdachte plekjes op de huid te herkennen. 

Ik ben hartstikke blij dat ik deze stap heb gezet want ik werk elke dag met veel plezier in mijn salon. Ik vind het fijn om  klanten te helpen hun huidwensen te bereiken en ze met een goed gevoel de deur uit te laten gaan. Want naar de schoonheidsspecialiste en pedicure gaan is toch een stukje self-care waar wij tegenwoordig te weinig tijd voor vrijmaken terwijl het zoveel op kan leveren.

Laat je eens verrassen, gun jezelf de ontspanning en tijd en maak een afspraak.   

Tot ziens in mijn salon!

 

Mirjam