Bestel vanaf nu de supplementen van Blend New Day online

Startpakketten

Vind je het lastig om te bepalen wat je precies nodig hebt? Cenzaa werkt met de 6 stappen naar maximale huidverbetering maar vind je dit voor nu te veel of wil je kleiner starten? Hieronder vind je pakketten per huidtype met de basis; de reiniging bestaat altijd uit twee stappen (cleanser + lotion) en een 24-uurs creme. Heb je verder nog vragen? Stuur een mail of appje. 

Jonge en normale huid

Is je huid veerkrachtig, egaal en bevat het een natuurlijke glans? Dan heb je een normale en/of jonge huid. Deze set is een mooie basis van zachte reiniging plus een hydraterende fluid die vervroegde huidveroudering tegengaat. 

Vochtarme en droge huid

Voelt je huid oncomfortabel, droog en schraal aan? Een vochtarme en droge huid voelt trekkerig en strak aan. De Sweet Heaven is voller van structuur dan de Sweet Moist en bestrijdt de eerste tekenen van huidveroudering. Deze creme is voor de 35+ huid.

Gecombineerde en vette huid

Glimt je huid overmatig, vertoont het grove poriën of onzuiverheden? Dan heb je een gecombineerde of vette huid. Rebalancing Spirit balanceert en zuivert de huid maar zorgt ook voor een intensief vochtherstel.

Acne

Bij een acne-huid is de huidflora verstoort, de huid is verdikt en heeft een hoge talgproductie waardoor poriën verstoppen en ontstekingen kunnen ontstaan. Een acne-achtige en vette huid heeft veel behoefte aan evenwichtige en effectieve verzorging voor een beschermde, gezuiverde en gematteerde huid. De Rebalancing Splash reguleert de talgproductie en vermindert onzuiverheden.

Anti-age rijpere huid

Vertoont uw huid rimpeltjes en mist het elasticiteit en spankracht? Het leven verandert uw huid. Het gevolg is verlies aan volume en souplesse. Een huid met zichtbare tekenen van veroudering heeft behoefte aan herstel van essentiële huidcomponenten, stimulatie van nieuwe huidlagen en optimale versteviging van de gezichtscontouren.

Gevoelige of gestreste huid

Is je huid kwetsbaar en voelt het trekkerig, jeukend en oncomfortabel aan? De gevoelige en gestreste huid lijdt aan hyperactiviteit van vrije zenuwuiteinden en aan een verminderde huidtolerantie. Een gestreste huid wordt snel rood, mede onder invloed van voeding, stress en temperatuurwisselingen. Dit komt vaak voor op de wangen en rond de neus. Ook als je couperose of rosacea hebt zijn onderstaande producten geschikt voor je. Kies qua creme dan wel voor de Calming Senses in plaats van de Silk Tenderness. Deze sluit net iets beter aan. 

Mannenhuid

Een mannenhuid verschilt sterk met dat van een vrouw. De huid is doorgaans steviger, vetter en de talgproductie is anders. De mannenhuid heeft vaker dan een vrouwenhuid last van onzuiverheden, maar is ook gevoelig en vochtarm. Regelmatige scheerbeurten en blootstelling aan de zon hebben gevolgen voor uw huid.