• Nieuw! Nu extra ruime openingstijden: donderdag en vrijdag van 09:15 tot 17:00
  • Boek nu de tijdelijke Merry Mandelico Treatment voor de feestdagen!
Home » Skincare » Merry Mandelico Treatment

Merry Mandelico Treatment

 

Over een paar weken is het kerst. Buiten wordt het steeds kouder, de donkere straten worden feestelijk versierd en binnen branden de kaarsen. Tijdens de feestdagen staan luxe, glitter en glamour centraal. Met alle feestjes in het vooruitzicht, heb je genoeg redenen om jezelf en anderen te trakteren op een schitterende feestlook. Met de Merry Mandelico Treatment trakteer je jezelf of iemand anders op een stralende huid tijdens of na de feestdagen.

Tijdens deze treatment wordt er gebruikgemaakt van zeer hoogwaardige producten. De pure kracht van de ingrediënten geeft een luxueus gevoel. Het is van begin tot eind echt een feestje voor je huid!

 

Wat zit er allemaal in deze treatment?

 

  • Intake en huidanalyse

 

  • Cenzaa's signature cleansing

Zonder de huid goed te reinigen kan er geen huidverbetering plaatsvinden.

 

  • Dieptereiniging met de Mandelico Glow Peel

Een innovatieve en exclusieve peeling die dode huidcellen verwijdert. Pakt de tekenen van huidveroudering aan, verbetert de huidteint en zorgt voor een schitterende glow. 

 

  • Spicy Skin Shock

Dit Cell Activating masker draagt bij aan de doorbloeding van de huid en zorgt voor een nog betere opname van werkstoffen. Een onmisbaar product in de strijd tegen huidveroudering en huidproblemen.

 

  • Skin Boost Vinolin Therapy

Inmasseren van een ampul in de huid. De ampul bevat krachtige ingrediënten uit wijnbladeren die kalmerend en verzachtend werken. Deze krachtige antioxidanten boost beschermt de huid tevens tegen vrije radicalen die een rol spelen bij huidveroudering en voorziet de huid van nieuwe energie.

 

  • Oxygen Silver Mask

Een verfrissend gelmasker verrijkt met honingextract, colloïdaal zilver en salicylzuur. Dit masker verandert na het aanbrengen in bruisend schuim. De krachtige mix van huid zuiverende ingrediënten, zuiveren, ontspannen en verzachten de huid en geven nieuwe energie. 

 

  • Skin Revolution Finish

Verzorgende en voedende finish. Aanbrengen van dagverzorging. 

 

Duur treatment: 60 minuten

Kosten: 69,50

 

Meer info over de producten die gebruikt worden?

Mandelico Glow Peel

Spicy Skin Shock

Vinolin Ampoule